- Матеріал - оцинкований метал
- Висота - 35 см
- Ширина (верхньої частини)- 29.5 см
- Ширина(нижньої частини)-10 см
- Вага 0,85 кг(об'ємна вага 8кг)
- Виробник: Україна
Робота з конусами для забою
1. Фіксуємо конус з допомогою двох саморізів до будь-якої вертикальної поверхні і розміщуємо в ньому птицю попередньо склавши їй крила.
2. Після розміщення птиці в конусі можна приступати до забою. При зовнішньому одностороннім способові птицю беруть за голову й, утримують дзьоб, перерізають ножем на 15—20 мм нижче вушної мочки (у сухопутній) або нижче вуха (у
водоплаваючої птиці) шкіру, яремну вену, гілки сонної та лицьової артерій. Довжина розрізу у курей, курчат, гусенят, каченят і індичат 10-15 мм, у гусей, качок та індиків - 20-25 мм.
3. Залишаємо тушку на кілька хвилин, щоб скла кров і при потребі відокремлюємо голову. Внизу під конусом з птицею ставити місткість для збирання крові, що витікає з тушок після забою. Цю кров можна використовувати на корм птицям і тваринам, попередньо проваріть її півгодини.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Користувацькі характеристики | |
Гарантія | 14 днів |
Використовують для: | Кури та Бройлери, Качка |
Тип | Конус для забою |
- Ціна: 287 ₴